CRAZY FOODS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 65 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Crazy Foods. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2023 om 21:01 Ik had saus besteld, maar die zat niet bij de pokébowls. Hierdoor was het eten erg droog.
12 nov 2023 om 19:53 Super zoet en smakeloos Alsof er een suiker saus overheen zat. Heb het weggegooid
9 nov 2023 om 20:57 Eten heerlijk. Bezorger duurde iets langer maar wel vriendelijk
9 nov 2023 om 19:29 Ik bestel een large pokébowl. Je mag dan zelf de ingrediënten invullen. Zitten er 3 van de 9 gekozen ingrediënten niet bij? (Staan wel op de bon.) Verder wel lekker.
4 nov 2023 om 20:13 Heerlijk gegeten voor een top prijs zoals altijd!
30 okt 2023 om 10:06 Wij moesten bijna 2 uur wachten voordat we ons eten bezorgd kregen. Komt de bezorger met een smoes dat zijn auto kapot was. Bedrijf kan je bijna niet bereiken. Slechte service.
29 okt 2023 om 9:45 Ik moest meer dan 2 uur wachten voor de eten.. die koud kwam..
24 okt 2023 om 22:20 Deze poke bowls zijn lekker goed gevuld en hebben goede kwaliteit ingredienten, heel tevreden!
14 okt 2023 om 20:42 Wauw, de perfecte poke bowl. Lekker knapperige kip, heerlijke combi ingrediënten. Heel snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Top!
11 okt 2023 om 20:13 Heerlijk gegeten! Loempia’s waren nog lekker warm!
9 okt 2023 om 19:58 snel bezorgd, en nog belangrijker... erg lekker, niks op aan te merken. helemaal top!
7 okt 2023 om 20:27 Super veel eten wat ook nog echt lekker is. Het was ook nog eens snel bezorgd. Helemaal top!